Verhuizen van machines

P1060570

im | engineering is een specialist in het verplaatsen van een enkele machine, maar ook van complete productielijnen. Wij kunnen u hierbij de complete regie van demonteren, verpakken, transporten, installeren en inbedrijfstelling uit handen nemen.

Voorafgaand aan de samenwerking wordt eerst in de offerte duidelijk beschreven hoe we te werk gaan; welke machines we verhuizen; wat we nodig hebben voor de verhuizing en belangrijker nog met welke kosten u rekening moet houden. Dit voorkomt misverstanden en verrassingen achteraf.  

Indien nodig komen we vooraf eerst de machine(s) en de locatie(s) aanschouwen. De verhuizing kan indien gewenst opgedeeld worden in deelprojecten, om kosten en tijd voor de klant zo laag mogelijk te houden. Zodra de order is gegeven kunnen onze mensen in overleg met de klant de verhuizing gaan inplannen en voorbereiden. Hierbij zorgen zij zelf voor alle materialen, mits anders vermeldt in de offerte en desnoods voor een mobiele werkplaats op locatie om de fabriek zelf zo weinig mogelijk te belasten.

Na demontage, verpakken en transport, worden de machines weer gemonteerd op hun nieuwe locatie. Als hiervoor technische aanpassingen, zoals bijvoorbeeld het verleggen van voedingen, nodig zijn, neemt im | engineering dit ook graag voor zijn rekening. De klant kan ervoor kiezen om, wanneer de machines  gedemonteerd zijn voor de verplaatsing, de machines door ons te laten controleren, repareren, reviseren of modificeren.

Wanneer een machine eenmaal is gëinstalleerd,  is gedegen onderhoud nodig om het maximale op het gebied van efficiëntie en veiligheid te bewerkstelligen. Daarom biedt im | engineering ook onderhoudscontracten aan. 

Referenties:

  • Hanina GmbH Starcake, Altenschönbach, Duitsland: Relocatie van verschillende machines.
  • Steelframe BV. Tilburg, Nederland: Volledige productielijn van het oude naar het nieuwe pand.
  • Pelstan NV. Novosibirsk, Siberië: Verhuizing volledig fabriek van België naar Siberië.
  • Daf Trucks NV, Eindhoven, Nederland: Verplaatsing van een productielijn binnen het bestaande complex.
  • Finilux BV. Waalwijk, Nederland: Verplaatsing van de complete productielijn naar een nieuwe fabriek.